Nakenhet på fotografier

Allmänt / Permalink / 1
Den ständiga frågan och den ständiga kritiken. Vad som räknas som oanständigt, promiskuöst eller i bara allmänhet utvikning. 
 Jag kan hålla med om att på vissa utav mina bilder visar jag hud, däremot visar jag aldrig några vitala delar. Det vill säga jag visar lika mycket utav min kriopp som jag gör en dag på stranden. Nu för tiden är den nakna kroppen en stor fasination, har nog alltid varit en fasination med nakna kroppar. 
 Jag tycker för det första att man får göra vad man vill med sin kropp. Så länge man kan stå för det man nu har gjort. Det andra jag tänkte ta upp som jag tycker spelar stor roll för mig själv. Det är vad man har för baktanke med bilderna. Jag tar inte lättklädda bilder för jag vill visa upp min nakna kropp. Jag kan visa hud i vissa bilder för jag försöker uttrycka en specifik känsla. Många gånger när jag visar hud på bilder är för att visa känslan av sårbarhet, eller när man känner sig mentalt naken. 
 Alla individer har rätt till sin egna åsikt och jag förstår absolut att de är många som inte tycker att visa hud är smakfullt. Mitt svar till dem är okej, för jag vill uttrycka min typ av konst på mitt sätt. Fullt medveten att de inte faller alla i smaken. 
 Detta är min åsikt och jag hoppas till ni där ute som inte förstår all min konst eller mitt sätt att uttrycka mig på, att ni har fått en liten bredare syn och kunna vara lite mer open minded efteråt. 
Om inte, det spelar ingen roll för mig för den ända som påverkas av erat negativa sätt är er själva. 
 
Till top